Osiedle Poloneza – naturalna przyjemność mieszkania

Wybierając mieszkanie coraz częściej szukamy miejsc, w których będziemy mogli w pełni odpocząć. Bliskość natury i spokój wydają się dzisiaj nieosiągalne, ale Osiedle Poloneza pozwala cieszyć się własną przestrzenią niezakłóconą przez metropolię. Współgrające z naturalną zielenią jest idealne dla rodziny, która ceni sobie bezpieczeństwo i życie we własnym tempie. Osiedle Poloneza w Warszawie powstaje z myślą o stworzeniu miejsca łączącego komfort cichego mieszkania bez mostków cieplnych z walorami życia w mieście.

Osiedle Poloneza, które powstaje z wykorzystaniem łączników Schöck Isokorb, to inwestycja położona na terenie największej dzielnicy Warszawy – Ursynowa. Budynki mieszczą się przy ul. Poloneza, będącej atrakcyjną lokalizacją ułatwiającą dostęp do ścisłego centrum miasta. Tylko 300 m będzie dzielić mieszkańców od przystanku autobusowego, a z samego osiedla jest bardzo dobry wyjazd na obwodnicę Warszawy. Liczne ścieżki usprawnią także komunikację rowerzystom, którzy będą mogli z domu dojeżdżać bezpośrednio do pracy lub spędzać wolne popołudnia na aktywnych wycieczkach rodzinnych.

Realizacja przedsięwzięcia rozpoczęła się w 2016 z inicjatywy firmy deweloperskiej Arche Sp. z o.o. i część prac budowlano-remontowych została już zakończona na początku tego roku. Na Osiedle Poloneza składają się budynki w niskiej, 3-piętrowej zabudowie, które zapewniają mieszkańcom kameralną atmosferę i związaną z tym ciszę oraz pełen komfort. W każdym z obiektów znajdu