Osiedle Leszczynko – nowe życie poprzemysłowych terenów

Cisza i przyjazna atmosfera w centrum miasta są marzeniem wielu z nas. Przy głównych ulicach niemal każda przestrzeń wydaje się już być zagospodarowana, a nieliczne wolne miejsca znajdują się przy najbardziej zatłoczonych, hałaśliwych skupiskach. Osiedle Leszczynko pozwala cieszyć się komfortem i funkcjonalnością mieszkań, które powstały na zrewitalizowanych terenach poprzemysłowych. Współpraca miejskiego otoczenia ze spokojem okolicy pozwala na życie we własnym tempie, bez rezygnowania z walorów  mieszkania w sercu Leszna.

Osiedle Leszczynko zaprojektowane zostało z myślą o komforcie przyszłych mieszkańców i spełnieniu oczekiwań nawet tych najbardziej wymagających. Decydując się na własne lokum, możemy wybrać spośród siedmiu, kameralnych, 4-piętrowych budynków. Każde z mieszkań ma możliwość indywidualnej aranżacji, a przemyślana estetyka budynków i zagospodarowanie terenów wokół osiedla, dodatkowo wzmacniają poczucie atrakcyjnej lokalizacji.  Dużym atutem są również rozległe balkony i tarasy, które idą w parze z widokami na okolice Leszna. Solidne wykonanie było możliwe z zastosowaniem sprawdzonych rozwiązań od czołowych producentów z branży budowlanej, takich jak firma Schöck.

Mieszkanie na miarę potrzeb

Przemyślany układ i przestronne pomieszczenia są tym, co wyróżnia inwestycję na tle nieruchomości w okolicy. Stworzone z myślą zarówno o rodzinach z dziećmi, singlach, jak i parach, pozwalają przebierać w ofercie metraży i rozkładów. Mieszkania cechuje najwyższa estetyka i e